Alla pojkvänners-dag♥

Skrivet:    ·  Allmänt
Lowe klart för mig att det var alla pojkvänners-dag idag och för att fira det så bjöd jag Waynes coffee till lunch. Men först var vi tvungna att springa in på dollar av ingen anledning alls, vi tycker bara att det är roligt att skumma runt där och önskar att vi hade haft en lägenhet så vi kunde ställa allt fint någon stans.
 
Apropå lingon så har jag dragit på mig ännu en förkyldning, självklart. Jag hinner knappt bli frisk innan de små virusen ska grodas på nytt. Nä usch vad jag är less på detta nu, vill ju vara frisk och ha ork till att lägga ner all energi på skolan och roliga saker. 
 
Nä nu ska jag fortsätta att göra inget ingenting... okej, jag ska plugga,  man måste tydligen göra det när man går i skolan.
Vi höres!

Mammsen är här♥

Skrivet:    ·  Allmänt
Min mamma är äntligen här, ävenfast hon åker hem imorgon. Igår mös vi till det med att jag åkte till hennes och Ronnys hotell inne istan och åt frukost. Även fast  det ser väldigt cleant ut så låg bara choklade på andra halvan av tallriken ;) Med mat i magen drog jag med min mamma ut på stan för att köpa en höstjacka, vi hittade massa roligt att shoppa men när tiden på stan var klar så var det en sak vi inte hade hittat, en jacka. Jaja stan finns kvar i veckan, hoppas jag.
 
Kvällen spenderade vi på O´learys med killarna. Det åts underbar mat i massor och en och annan drink slank ner. För att avrunda kvällen tog vi oss en timma bowling, jag var såklart bäst men av någon anledning så vann Lowe... Och jag har fått höra det ett antal gånger sedan dess. Men men, vi sa God natt till det äldre folket för att dra oss till Kåren för att ta oss några alkoholhaltiga drycker. Väl där träffade vi på några välkända ansikten men efter halva tiden så satt vi två med en varsin telefon i ett hörn ensamma med ett glas vatten. Ja vi var lagom trött efter den välfylda dagen. Kan säga att vi skallade kudden ganska hårt då vi kommit hem ♥
 
 
Hare gott!
Cazandra, 18, Sverige.

Välkommen in till mig!
Här kommer ni kunna få följa mig och mitt liv.
KRAM♥

Follow