Myshelg i Jönköping

Skrivet:    ·  Allmänt
I helgen har jag och Lowe varit i Jönköping och hade en plan att vi skulle köpa alla julklappar då. Kan ha blivit så att det vart väldigt lite julklappar och lite mycket till oss själva... eller ja, lite inredning och Lowe ville ju så gärna köp en bas till bilen. Fråga mig inte varför för jag har noll koll. 
 
När vi väl kom till Jönköping ville jag att Lowe skulle guida mig till Scandic Portalen, han frågade vad vi skulle dit och göra... Ja man kan ju undra vad man ska göra på ett scandic, men ja vi skulle såklart checka in så vi slapp stressa plus att det var väldigt mysigt. Det blev lite middag på O'learys och sedan mys på hotellrummet med spel och film. Lördagen spenderades på asecs och Ikea för fortsatt shopping. Ja det var min helg det.
 
Kramiz♥
(Yeees, enda bilden jag har sedan helgen och den var tagen där det var värst ljus)

Rastlösa helg

Skrivet:    ·  Allmänt
Att vara fattig student är nog det värsta som finns. Men när man bor ute i ingenstans och det finns inga pengar till att åka och göra något då är det typ att titta på träd utan löv eller sitta med datorn. I vårat fall vart det det som är det tråkigaste i hela världen enligt mig, städa. Men äntligen, det är bara fem dagar kvar till csn och lön. Wihoo. 
Lowe blir lite fundersam då jag kommer i en hel makeup utan att vi ska kliva utanför dörren på hela dagen. Men det är nog bästa sysselsättningen då det finns absolut ingenting att göra, men då kommer vi till det stora problemet... allt mitt smink håller på att ta slut. Varför lyckas jag alltid med att göra slut på allt mitt smink samtidigt.
Nä nu ger jag upp, nu blir det till att leva på minimum tills på fredag. Kramiz ♥
 

Lila ögonmake

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
Cazandra, 18, Sverige.

Välkommen in till mig!
Här kommer ni kunna få följa mig och mitt liv.
KRAM♥

Follow