Tatueringar

Skrivet:    ·  Allmänt
Ge mig pengar nu!!
Livet som student är inte det absolut flashigaste som finns, jag vill ha råd till att tatuera mig nu! Och lite mod kanske, heh. Hittar jättemånga snygga tatueringar som jag kan använda som inspiration. Ja jag vill skaffa något som kommer finnas kvar för alltid, men vad gör det? Du kan göra värre permanenta val i livet. 
 
Någon som har lite pant till mig?
 Foto: @lucasmilk at Instagram
Foto: Kristi Walls
 Foto: Unknown
 
Ses!

Min födelsedag ♥

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Fredagen den 22 september drog jag med Lowisen in till stan för lite partaj. Vi hade förmys hos en klasskompis och det var supermysigt. Vi spelade lite typiska drickspel och gosade med hennes lilla orm ♥ Sedan drog vi till studentkrogen Kåren som är en krog för just studenter. Vi drack oförskämt mycket alkohol och skakade rumpa som bara den. När klockan blev 00.00 så vart det min födelsedag och min fina kille hade lyckats få en hel drös att sjunga för mig, skämdes bara liiite. Sedan försvann han och efter ett litet tag så kommer han med en bricka som det står tre shottar på som han bestämt att jag ska dricka, urk... Med lite påhejning av övriga i sällskapet gled dem ner med lite motstånd, tack du fina som offrade ditt vatten till mig♥
En riktigt härlig kväll där jag träffade många ny härliga personer♥
 
Lördagen spenderades mest i sängen förutom att vi hade bokat bord på pinchos för att ha det lite speciellt på födelsedagen. Vi gick dit och åt alldeles förmycket mat och inte nog med det så var vi tvungna att köpa "lite" godis som slutade med hur mycket godis som hellst. Men det behövs verkligen inte mer än så, en mysdag med min älskling var det jag behövde♥
 
Hade!

Personlig Almanacka

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen har min almanacka kommit!
Självklart så älskar jag den, man kan aldrig bli missnöjd då man man köper en ifrån Personligalmanacka, du kan designa den i stort sett hur du vill. Självklart har jag en klyschigt citat på framsidan och Lowis på baksidan. Varför skulle jag villja ha den på något annat sätt? ;)
 
Som de barn jag och Lowe är så dödade vi några timmar på äventyrsbadet, man blir inte direkt ledsen när man får gratis kuponger i tidningen ;) Imorgon blir det nog en fredagsutgång på studentkrogen med några klasskamrater. Det är så skönt att bo vid en stad så man faktiskt kan gå på krogen någon annan dag än på julen, diss till Ånge på den delen.
 
Cazandra, 18, Sverige.

Välkommen in till mig!
Här kommer ni kunna få följa mig och mitt liv.
KRAM♥

Follow