Flytten till mamma

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här med att flytta hem till mamma igen är väll ingen super höjdare. Visst, det är mysigt men när man har börjat bygga upp sitt egna liv med sina egna rutiner också ska man ställa om sig helt och göra som mamma säger. Nä det funkar inte riktigt så bra. Men vad göra man när man är arbetslös och har noll kronor på kontot. Desutom har jag inget att göra på dagarna, det här med att fixa jobb är ju absolut inte det lättaste. Går typ hemma hela dagarna, försöker komma ut en sväng men det finns inte så mycket att göra ute heller. Kom gärna med förslag på vad jag kan sysselsätta mig med på dagarna.
 
Hade!
PS: Det här är det bästa med att bo hos mamma♥
 

Storstadpuls eller Småstadslugnet

Skrivet:    ·  Allmänt
Är det sant att man är olycklig om man bor i en liten by? Eller att man inte kan bli något om man inte bor i en stad? Det är påstånden jag har hör hela min uppväxt så när det var dax att välja vart jag skulle spendera mina kommande år var det en självklarhet att söka mig till en stad. Det var toppen, utekvällar, tillgängligheten och ingen visste vem jag var, en nystart helt enkelt. Efter några månader började jag innse att det inte alls var vad jag ville egentligen. Bara det att det var 60 mil hem till mina nära och kära gjorde att jag kände mig väldigt ensam.
 
Jag och Lowe valde att ta vårat pick och pack och flytta upp till mitt kära Ånge igen och såhär lycklig har jag inte varit på länge. Jag har möjlighet att umgås med alla mina fina vänner när jag vill, det är nära till allt jag behöver och det är vinter!! Jag är inte en vinterperson men jag uppskattar snön betydligt mycket mer än den gråa, slaskiga, blåsiga staden. Jag har bestämt mig! Jag ska bli någon men det är absolut inte omöjligt att bli något i en liten by, det kan vara så att man får kämpa lite mer men jag kämpar hellre där jag är lycklig.
 
Det viktigaste är att känna efter vad man själv vill och inte lyssna på dem som tror sig veta bäst. Och viktigaste av allt är att du kämpar för det DU vill!
 
Hade!
 
 

Tack för denna tid Skövde♥

Skrivet:    ·  Allmänt
Starten på 2018 har bjudit på en par deppiga timmar. Efter ett tag tog jag och Lowe och satt oss ner för att prata och kom överens om att vi ska flytta upp till Ånge igen. När man får ångest utav att komma hem är det nog inte riktigt rätt ställe att bo på. Nu åker vi till Ånge och jobbar ett tag och funderar på vad som kommer näst, för något vill jag ju göra med livet. 
 
Jag kan ju säga att det är ett fruktansvärt kaos hemma hos oss just nu. Det är flyttkartonger över allt och det ligger grejer kastade på hela golvet. På fredag bär det äntligen av upp över och eftersom inte Lowe har tagit det där jäkla körkortet än så får då jag köra hela vägen upp, alltså 60 mil på vinterväglag. Så nu blir det sista rycket så vi får ihop allt så vi kommer iväg i tid på fredag.
 
Hade!
 
 
Cazandra, 18, Sverige.

Välkommen in till mig!
Här kommer ni kunna få följa mig och mitt liv.
KRAM♥

Follow